10 ani de Selgros Bacau

Bine ai venit pe blog!

Photo credits: Cerasela Bortos (www.glamthug.com)

Astazi vreau sa va povestesc despre minunatul week-end pe care l-am petrecut sarbatorind 10 ani de Selgros Bacau. Activitatea s-a desfasurat pe parcursul a trei zile, dar din pacate eu nu am putut ajunge decat sambata si duminica. Pentru ca vreau sa va prezint cam tot ce am facut in aceste doua zile, mai jos aveti poze si impresii.

Sambata: Adi Pop, master chef, ne-a incantat papilele gustative cu un preparat apetisant iar somelierul Sergiu Nedelea ne-a vorbit despre ceea ce inseamna vinul cu adevarat, despre cum trebuie asociat cu un anumit tip de mancare: vin rose- preparate din carne alba, vin rosu- preparate din carne rosie si vin alb (asociat anotimpului cald)-salate, paste. De asemenea, tot sambata am avut onoarea de a-l intalni pe Daniel Relenschi, primul pictor din Romania care face tablouri 3D.

After that, am baut cocktail-uri(Bar Events), am degustat diferite soiuri de vin si aperitive de la firme precum: Halewood, Cricova, Zarea, Castello, Dulcetica mamei si multe altele.

Tot in prima zi am avut placerea de a degusta cele mai bune preparate din carne si din lapte, toate fiind oferite de TCE 3 Brazi, un grup de firme dedicat in munca pe care o practica in diferite domeniile de activitate:  cresterea animalelor, prelucrarea produselor de origine animala, vegetala si industrializarea lemnului.

Duminica:  Duminica, am avut placerea de a-l cunoaste pe venerabilul Mircea Dinescu, am gustat din vinul lansat de acesta (vin Fifi) si am mancat delicioasele paste cu fructe de mare facute de Chef Marian Bratu. Pentru pasionatii de masini, echipa Selgros Bacau a pus la dispozitie o expozitie de masini (Țiriac Auto) cu care puteai face un test drive.

In concluzie, a fost o experienta foarte placuta, nu doar pentru faptul ca am petrecut doua zile alaturi de oameni minunati, dar si pentru ca am invatat lucruri folositoare in viata.

 Multumiri speciale Irina Stanciuc – District Manager si Daniel Herciu – Sef Departament Relatii cu Clientii.

images (1)